Microinvest Delivery Pro се характеризира с универсалност и приложимост за всеки бизнес, който изисква комуникация с клиенти и/или партньори. Изпозлването на системата допринася за разширяване на контактната база, чувствително подобрява обслужването, минизира възможностите за грешки и съкращава многократно времето за изпълнение на приетите заявки. Интеграцията с текущата клиентска база позволява визуализация на профила на обаждащия се, историята на направените до момента поръчки, корекция или копиране на данните от тях. Ако потребителят все още не е въведен, може удобно и бързо да бъде запазен като нов контакт, който ще бъде разпознат при следващо позвъняване. Достъпът до операции в Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light дава възможност за директното трансформиране на заявките в поръчки към бара и кухнята и реализиране на продажба още със самото позвъняване на всеки клиент. 

Microinvest Delivery Pro обхваща всички процеси по приемане, въвеждане, отчитане, изпълнение и приключване на една поръчка, приета от клиент или партньор по телефона. Интерфейсът е оптимизира за бърза работа и лесно търсене на въведените данни, за да осигури максимален комфорт и бързина на операторите. Статусът на приетите поръчки се визуализира чрез цветни икони, които позволяват с един поглед да се проследи дали тя е активна, завършена или забавена.

Част от цялостната система за приемане на поръчки по телефона е изключително леко и удобно Android приложение Microinvest Delivery Pro Assistance, което служи за инициализиране на обаждането и автоматично прехвърля данните за клиента към Microinvest Delivery Pro. 

 

QR инсталация на Microinvest Delivery Pro Assistance

Инсталирайте допълнително Microinvest Delivery Pro Assistance на Android устройство и се наслаждавайте

на предимсвата на цялостна система за обработка на поръчки по телефона!

Приложението е безплатно!

 

Подходящи области на приложение на Microinvest Delivery Pro:

  • Ресторанти, фирми за кетъринг, заведения за бързо хранене, хотели, където е изключително важна комуникацията между  персонала и клиентите. Чрез приложението се постига по-бързо обслужване и обработка на заявки за доставки от страна на персонала и се повишава удовлетвореността от страна на клиентите.
  • Фирми в областта на дистрибуцията, складови бази, супермаркети и магазини. Използването на Microinvest Delivery Pro улеснява ежедневната обработка на поръчки, доставки и заявки. Разпределението на заявените артикули между различни обекти още по време на разговор отнема само няколко кликвания с мишката.