Пакетът Fiscal + е подходящ за малък и/или среден търговски обект като включва всички модули, предназначени за работа в магазин или ресторант, където има инсталирани две работни места. Пакетът включва пълна комплектация за две работни места:

 

1 х Microinvest Склад Pro - система за управление на стоковите наличности и парични потоци на фирмите. Позволява да се контролират всички процеси свързани с управление на производствената и търговска дейност. Също така можете да направите пълноценна оценка на постиженията Ви чрез подробни справки и статистически отчети и пълен мониторинг върху действията на персонала Ви чрез регистрирането на всяко действие и оперция, извършени от него. Възможности за запис на стоковите запаси което дава възможност за планиране на бъдещи разходи.


1 x Microinvest Склад Pro Light - притежава пълна интеграция с горепосочената програма. По този начин, нашите клиенти получават по-добри възможности за управление на множество обекти, анализ и обработка на натрупаните данни. Състои се от 2 режима в които може да работи.

Microinvest Склад Pro Light - Търговски обект е подходящ за работа в супермаркети, магазини и ресторанти за бързо хранене. С помощта на приложението, операторите могат бързо и лесно да извършват продажби, плащания, да издават всякакъв вид документи и да прилагат съответните отстъпки за клиенти.

Microinvest Склад Pro Light - Ресторант е специализиран интерфейс и е подходящ за работа в ресторанти, пицарии, барове, нощни клубове и други заведения за хранене. Приложението предлага всички характерни за този тип търговски обекти функции - откриване и разделяне на сметка, различни видове плащания, печат на междинни бележки, управление на всички видове фискални и нефискални устройства, определяне нива на достъп, автоматично подаване на поръчка към кухня и бар.

 

1 x лиценз за Архиватор Про 

 

1 x лиценз за сървър и работа с MSSQL база данни - Софтуерът се нуждае от надежна база данни в която да се съхранява цялата информация за Вашият бизнес.


2 х Хардуерен лиценз - с който се лицензира самата програма и не може да работи без него.

 

Стандартна цена: 465,80 EUR без ДДС

*Пакетът е подходящ за работа с всички версии на Windows операционна система.